Odin ’59 wint van teleurstellend ONS Boso Sneek [4-1]

ONS Boso Sneek heeft zaterdag met 4-1 verloren bij Odin ’59 in Heemskerk. Op een niet al te best veld begonnen de Snekers slordig aan de wedstrijd. Er werden veel fouten gemaakt. ONS Boso Sneek kwam in de eerste helft op achterstand. Odin ’59 kreeg een strafschop. Denzel Meijer wist dit buitenkansje te benutten. De Heemskerkers moesten verder met 10 man. De doelpuntenmaker Meijer moest het veld verlaten na een tweede gele kaart. De tweede helft was voor Odin ’59. Eelke de Graaf verdubbelde de score. Nigel Hardenberg maakte de 3-0. Rein Werumeus Buning maakte de aansluitingstreffer (3-1).

Met een afstandsschot zorgde opnieuw Eelke de Graaf voor een slotakkoord. Trainer Richard Karrenbelt reageert teleurstellend na de wedstrijd. “We speelden met drie kilo lood in de schoenen. Het contrast met vandaag en vorige week tegen VVOG was enorm. Het lukt ONS Boso Sneek moeilijk om terug te komen na achterstand. Er knakt dan iets in het team en dat was vandaag ook duidelijk te merken.”

(Foto’s: MJFotografieHv)