Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Boso Sneek 1: Paasvrij.

De mannen van Richard Karrenbelt en Chris de Wagt hebben afgelopen donderdagavond getraind en gaan nu een zeer verdiend vrij weekend tegemoet, om vanaf komende dinsdag weer vol gas te geven voor de laatste fase. De laatste fase is dat ONS Boso Sneek 1 nog 4 competitiewedstrijden mag spelen.

Een vrij weekend geldt niet voor onze concullega voetbalverenigingen. Zeg maar de teams die in aanmerking komen voor directe degradatie en promotie-degradatiewedstrijden met clubs uit de beide Hoofdklassen. Na 30 wedstrijden staan we nu op 39 punten met een doelsaldo van -4.

SteDoCo Hoornaar mag dit weekend maar liefst twee maal van de Paasbrunch tafel het veld op, met een uitwedstrijd naar Katwijk Zuid en op paasmaandag een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys (RBB). Ook Capelle en Jong Almere City komen dit weekend op het veld.

Feit is dat Huizen niet meer langs ONS Boso Sneek kan komen. FC Rijnvogels kan bij maximale winst en bij maximaal verlies van ONS Boso Sneek nog op gelijke hoogte komen, maar het doelsaldo is zo dat FCR niet is meegenomen in een overzicht met nog te spelen wedstrijden voor alle teams die nu onder ons staan. Natuurlijk kijken we niet alleen naar beneden maar ook omhoog. Harkemase Boys (kanshebber op een periodetitel komend weekend), DVS’33 Ermelo, VVOG Harderwijk, Quick Boys (Katwijk Zuid), Jong FC Groningen en ONS Boso Sneek, strijden nog om 3 plekken in het linker rijtje (de plekken 7, 8 en 9).

Maandagavond hebben we een beter zicht op de mogelijkheden. In ieder geval een goed Pasen. Uiteraard welkom zaterdag op het Zuidersportpark alweer 6 wedstrijden gepland staan: http://www.onssneek.nl/wp/wedstrijden/

Overzicht nog te spelen wedstrijden in de Derde Divisie:

ONS Boso   Capelle   SteDoCo   Odin’59   JAlmereCity
Aantal (4) (5) (6) (4) (5)
Stand 30-39 29-35 28-31 30-31 29-26
15/04 Capelle-JAC Q.Boys-SteDoCo Capelle-JAC
17/04 SteDoCo-RBB
22/04 ONS-DVS Cap-SteDoCo Cap-SteDoCo Odin’59-RBB JAC-JFCG
29/04 Lisse-ONS ASWH-Cap SteDoCo-Huizen DVS-Odin’59 Q.Boys-JAC
06/05 ONS-JFCG Capelle-HakB JAC-SteDoCo VVOG-Odin JAC-SteDoCo
13/05 JVol-ONS RBB-Capelle SteDoCo-VVOG Odin-Huizen ASWH-JAC

Delen