ONS Boso Sneek weet niet te winnen van Rijnsburgse Boys

In de Derde Divisie zaterdag is ONS Boso Sneek er niet in geslaagd om te stunten tegen Rijnsburgse Boys. Hoewel ONS Boso Sneek na driekwart wedstrijd nog met 2-0 leidde, stelden de bezoekers binnen twee minuten orde op zaken. Na de 2-2 waren er nog kansen over en weer, maar gescoord werd er niet meer.

Achuna_ONS

Onder lente-achtige omstandigheden maakten beide ploegen er een aantrekkelijk duel van. Na enkele kansen over en weer was het vlak voor rust raak. Een vrije trap op zo’n 20 meter afstand werd knap binnengeschoten door Yume Ramos, nadat Renco van Eeken de bal afrolde. Na de thee leek ONS Boso Sneek een voorschot te nemen op de winst. Op aangeven van Yume Ramos schoot aanvoerder Ale de Boer de bal rustig langs doelman Van Nieuwkoop: 2-0. Na de 2-0 liep de ploeg van trainer Richard Karrenbelt steeds meer achteruit en was het wachten op de aansluitingstreffer. Die kwam er ook in de 66e minuut door Serbony. Nog geen twee minuten later werd het zelfs gelijk. Een vrije trap werd door Rijnsburg aanvaller Jongeneelen binnen geknald, op identieke wijze als Ramos eerder deed. Beide ploegen kregen daarna nog kansen op de 3-2, maar die viel niet meer.

Door het gelijkspel blijft ONS Boso Sneek op de 13e plaats staan. Volgende week is er de uitwedstrijd tegen Capelle dat een punt meer heeft en een plek hoger staat.

(Foto’s: MJFotografieHv)