Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil van de Week: JURRE HOEKE

JURRE  HOEKE

geboren:                 6 juli  2013

speelt in:                     JO9-2

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jurre Hoeke en ik ben 8 jaar. 6 juli ben ik jarig en word ik dus 9. Mijn vader is Martijn Hoeke en mijn moeder is Janette Heegsma. Ik heb 2 oudere zussen, Femke en Elona, en 1 oudere broer Jelmer. Ik ben dus de jongste en zit in groep 5 van de Simon Havingaschool bij juf Lia en Marjolein.

Omdat ik graag op voetbal wilde, ben ik in augustus 2019 bij ONS gekomen. Hier speelde (en speelt) mijn oom Lambertus namelijk ook (bij ONS 4). Zelf speel ik nu bij JO9-2. Mijn trainers zijn Jan Wiersma en Richard. Mijn leiders zijn Jan Wiersma en Koos van Hellemond. Het liefst speel ik in de verdediging. Verdedigen kan ik goed, aanvallen en in de spits spelen kan ik nog niet zo goed en wil ik graag leren. Tijdens de training vind ik de partijtjes en op goal schieten het leukst. Mijn favoriete voetbalclub is PSV en mijn favoriete voetbalspeler is Ronaldo.

Later wil ik graag profvoetballer worden en vooral geen Formule 1 rijder. Het liefste eet ik patat met snackjes. Witlof houd ik niet van. Mijn favoriete tv-programma is Wie is de mol. Timber van Pitbull is mijn favoriete liedje. Naast voetballen wil ik graag leren drummen. Na de zomervakantie ga ik daar dan ook mee beginnen. Voor de wedstrijd van vandaag denk ik dat ONS wint met 2-1.

 

Groetjes Jurre

Delen