Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HOLLANDER SCHILDERWERKEN PUPIL VAN DE WEEK: AILKO VLAP

HOLLANDER SCHILDERWERKEN  PUPIL VAN DE WEEK:

AILKO  VLAP

 DSC_4473 (2)

geboren op:                       29 april 2011

speelt in:                             JO10

positie:                                 middenveld

school:                                 Zwetteschool – gr. 6

voorspelling  uitslag:      1-0 voor ONS Sneek

Logo Hollander Schilderwerken

De PUPIL van de WEEK bij de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen is:

AILKO VLAP. Ailko is 9 jaar en zijn ouders zijn Marco en Jannie. Hij heeft een broer Tristan, een zus Ilse en een broertje Mathijs. De laatste voetbalt ook bij ONS Sneek.

Ailko zit op de Zwetteschool in groep 6 bij juf Janneke en meester Sjoerd Jan.

Dit is het vierde jaar van Ailko bij ONS Sneek. Hij heeft het naar zijn zin bij de oranjehemden. En, zegt hij, we hebben een leuk team. Ailko speelt in JO10 op zijn favoriete plek op het middenveld. Het leukste aan voetbal vindt hij scoren! Sipke is zijn trainer. En Marco, zijn vader, is zijn leider. Zijn vader helpt bij de training ook wel eens mee.

Ailko kan goed verdedigen en weet, waar hij moet staan. Hij moet nog trainen op doelpunten maken. Op de training doet hij het liefst: voorzetten geven. Hij heeft geen favoriete speler bij ONS Sneek-1. Favoriet bij hem is de trainer, zijn oom JAN VLAP. Met zijn oom zou hij dan ook graag op de foto willen. Zijn favoriete speler in het betaalde voetbal is zijn neef, MICHEL VLAP. En zijn favoriete betaalde club is Anderlecht (waar Michel speelt).

Ailko wil later graag profvoetballer worden; in elk geval wil hij niet in het ziekenhuis werken. Hij eet het liefst pizza; hij lust niet witlof. Hij kijkt op tv graag naar Formule 1. Zijn favoriete muziek is Kinderen voor Kinderen. Ailko heeft ook geschaatst en gekorfbald. Maar zijn hobbies zijn gamen en voetbal.

Ailko is optimistisch over de uitslag van vanmiddag. Hij voorspelt een 1-0 – overwinning van ONS Sneek op Berkum

 

 

Delen