Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: JELMER BLANKSMA

JELMER BLANKSMA

geboren op:                       10 juli 2013

speelt in:                             JO9-1

positie:                                 verdediger

school:                                 Bonifatiusschool

voorspelling uitslag:     3-1 voor ONS Sneek

Hallo,

Ik ben Jelmer Blanksma. Ik ben 8 jaar en op 10 juli hoop ik 9 te worden. Mijn vader is Douwe Blanksma en mijn moeder is Nyncke Hoekstra. Ik heb 1 oudere broer, Wycher, hij speelt bij JO15-3; en ik heb een oudere zus, Jildou, en een jonger zusje, Renske. Ik zit in groep 5 van de Bonifatiusschool. Mijn meester heet Enne Joostema.

Ik ben in juni 2019 begonnen bij ONS. Ik speel in JO9-1. Mijn trainers zijn Adriaan Boers en Annemiek Popma. Mijn leiders zijn Adriaan Boers en Richard van der Veen. Ik speel vaak verdediger; het liefst speel ik achter de spits. Wat ik leuk vind aan voetbal dat zijn de partijtjes tijdens de training en de wedstrijden. Ik ben goed in scoren. Ik moet nog trainen op ‘in een hoekje schieten’; dat leren we van Adriaan. Op de training doe ik het liefst partijtjes. Bij ONS Sneek-1 is Patrick van der Veen mijn favoriete speler. Ik ken hem van de sport-BSO van mijn school. Ik zou dan ook graag met Patrick op de foto willen. In het betaalde voetbal is mijn favoriete speler Dusan Tadic. Ajax is mijn favoriete club.

Ik wil later graag profvoetballer worden, en niet piloot. Ik lust het liefst pizza; champignons vind ik niet zo lekker. Op tv kijk ik het liefst naar Wie is de mol? Mijn favoriete muziek is De bankzitters. Naast voetballer ben ik slagwerker bij Advendo Sneek. Volgens mij wint ONS Sneek vanmiddag met 3-1 van AZSV.

Groetjes, Jelmer

 

Delen