Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: JORN BLANKHORST

HOLLANDER SCHILDERWERKEN PUPIL van de WEEK:

1578980596794_pupil van de week foto Jorn Blankhorst

JORN BLANKHORST

Hoi, ik ben Jorn Blankhorst!

Ik ben op 19 december 8 jaar geworden. Ik woon in Sneek met mijn papa Wilfried, mem Carla en zus Mirthe. Ik zit op de Bonifatiusschool in groep 4 bij Juf Marije en juf Kristel.

Toen ik klein was voetbalde ik thuis altijd al in de tuin. Ik mocht toen ik 3 was voor het eerst naar de training bij ONS Champions bij Thea. Dat was altijd super leuk. Dus ik voetbal al best lang bij ONS. ONS is heel dicht bij ons huis, dus daarom voetbal ik bij ONS. En natuurlijk omdat ik ONS een hele leuke club vindt. Ik vind voetbal leuk omdat je, als je het heel goed gaat doen, een hele beroemde voetballer kan worden. Ik speel nu in het team JO9-1 en Marco Vlap is mijn leider. Ik speel in de spits, en dat doe het ik het liefste. Ik moest de vorige keer in de verdediging spelen, dat vond ik niet leuk, want dan kan ik niet goed scoren. Ik probeer goed over te pasen zodat we goed samen kunnen spelen, maar dat is ook wel moeilijk dus daar moeten we goed op trainen. Op de training doe ik het liefst partijtjes spelen.

Mijn favoriete speler bij ONS is Kevin Meijer. Kevin is soms ook mijn trainer en dan vind ik de training ook heel leuk! Kevin kan heel goed voetballen. Ik wil met Kevin wel op de foto!

De beste voetbalclub in Nederland vind ik Ajax en SC Heerenveen. Ik ben fan van Messi, ik ben ook een keer in het Barcelona stadion geweest.

Later als ik groot ben wil ik graag het bedrijf Vastgoedbeheerteam van papa overnemen. Dan word ik daar de baas! Dan kan ik alles regelen.

Ik vind spruitjes, aardappelen en een grote gehaktbal het lekkerst eten. Ik lust geen warme peertjes!

Ik kijk op de iPad naar Enzo Knol en ik speel soms ook Fortnite. Dat vind ik heel grappig en daar moet ik heel hard om lachen. Ik luister ook veel naar muziek. Ik vind de muziek van Kalvijn leuk.

Naast het voetballen doe ik ook aan turnen. Ik train hiervoor ook 2 keer in de week bij WIK-FTC in Heerenveen. Dat vind ik ook super leuk.

Ik hoop dat ONS Sneek gaat winnen vanmiddag! Dus ik denk 2-0! Zet hem op ONS!

Groetjes van Jorn

Delen