Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: Jurre Overdijk

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week d.d. 24 november 2018:

JURRE OVERDIJK

IMG_0017

Mijn naam is  Jurre Overdijk.  Ik ben 9 jaar en jarig op 28 augustus.

Mijn ouders zijn Jolmer en Johanna Overdijk, mijn broers zijn Jouke en Jetse.

Ik zit in groep 6 van de Julianaschool. Juf Meta is mijn juf.

Dit is mijn eerste seizoen, ik speel nu bij ONS omdat het een leuke club is en  twee klasgenoten van mij zitten hier ook op voetbal. Het leuke van voetbal is het bezig zijn met een bal, dribbelen. Maar vooral gezelligheid in het team.

Ik speel in JO10-1. Kevin en Jelmer zijn onze trainers. Jelmer en Pascal zijn onze begeleiders. Het liefst speel ik voorin als spits, meestal sta ik op verschillende posities tijdens een wedstrijd. Ik ben al goed in het passeren van een tegenstander. Waar ik nog op moet trainen is het balbezit houden en afronden op goal. Ik vind het leuk om het ‘stiftje’  goed te leren. Het liefst doe ik partijtjes op de training en afronden op goal.

Mijn favoriete speler bij ONS-1 is Kevin, hij is de enige speler die ik ken. Ik zou graag een grappige foto willen maken met Kevin.

Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Ronaldo. Mijn favoriete voetbalclubs zijn Real Madrid, Manchester United en Juventus. Van Nederland vind ik Feyenoord een goede club.

Later wil ik heel graag profvoetballer worden, in ieder geval geen hockeyer. Ik eet het liefst pannenkoeken. Spruitjes vind ik niet lekker. Ik kijk graag naar Henry Danger en  Thundermans. Ik heb geen favoriete muziek, vind heel veel muziek wel leuk. Ik doe geen andere sport, wel ben ik vaak op de trampoline. Als hobby’s heb ik: gamen o.a fortnite, filmpjes kijken.

Mijn voorspelling van  ONS Sneek – DOVO: 3-2.

Was getekend:  Jurre Overdijk

IMG_1126

Delen