Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: KIAN RIENSTRA

Ik ben KIAN RIENSTRA.

Ik ben 8 jaar en word op 17 februari 9. Mijn ouders zijn Hessel Rienstra en Marcia Siccama. Ik heb een broer; hij heet Boaz. Ik zit op de Julianaschool in Sneek in groep 5. Ik heb 2 juffen: juf Janneke en juf Mieke.

Ik voetbal al 3 jaar bij ONS Sneek. Omdat het een leuke club is. Mijn vader voetbalt ook bij ONS Sneek. En mijn opa Jan heeft daar ook altijd gevoetbald.

Ik vind leuk aan voetbal: wedstrijden spelen en trainen. Ik speel in JO9-1. Mijn trainers zijn Max en Hessel. Ik speel op elke positie; maar het liefst in de spits. Ik ben al aardig goed in overspelen en schieten. Op de training doe ik het liefst partijtje.

Bij ONS Sneek 1 heb ik niet echt een favoriet. Of liever: iedereen is mijn favoriet. Maar met de keeper zou ik wel op de foto willen. In het betaalde voetbal is mijn favoriete speler: Kudus. En mijn favoriete club is Ajax.

Ik wil later graag profvoetballer of proftennisser worden; niet meester. Ik eet het liefst patat met snacks en nudels, niet spruitjes. Op tv kijk ik graag naar sport. Ik heb geen favoriete muziek; ik vind veel muziek leuk. Ik doe naast voetbal ook nog aan tennis. Dat vind ik ook heel leuk. Ik speel graag buiten; en zwemmen en muziekluisteren doe ik ook graag.

Mijn voorspelling van de uitslag van de wedstrijd ONS Sneek-PKC’83 is:  3-1 voor ONS Sneek.

 

Groetjes,  KIAN

Delen