Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: MEES BOOM

 

MEES BOOM

geboren op:                                         20 augustus 2013

speelt in:                                              JO9-2

positie:                                                  keeper

school:                                                  Bonifatiusschool – Sneek- gr. 5

voorspelling ONS Sneek 1:                 2-1 voor ONS Sneek

 

 

Hoi allemaal,

 

Ik ben Mees Boom. Ik ben 8 jaar, en op 20 augustus word ik 9 jaar. Mijn vader is Karst, mijn moeder heet Jooskes; ik heb nog een broertje, Tim, en een zusje, Juul. Ik zit op de Bonifatiusschool in Sneek in groep 5. Mijn meester is meester Enne.

Ik voetbal nu 2 jaar bij ONS Sneek. En ik vind het leukste aan voetbal: de wedstrijden op zaterdag en om te keepen. Ik speel in JO9-2; mijn trainer is Richard en mijn leiders zijn Jan Wiersma en Koos van Helmond. Ik ben het liefst keeper. Daarin ben ik ook goed. Ik moet nog meer trainen op duiken met het keepen. Op de training doe ik het liefst: leren schieten en onderlinge wedstrijdjes.

Mijn favoriete speler bij ONS Sneek 1 was Justin van der Dam. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Kylian Mbappé; wat de clubs betreft is dat Ajax.

Ik wil later graag politieagent-met-honden worden; absoluut geen dokter. Ik eet het liefste pasta Carbonara; ik lust geen pannenkoeken. Op tv (op Netflix) kijk ik graag naar Grizzy et les lemmings.

Ik luister graag naar (de muziek van) Wanna play van The Prophet. Ik doe geen andere sporten naast voetbal. Mijn hobby’s zijn buiten spelen en Pokémons vangen.

Ik denk, dat ONS Sneek 1 vanmiddag met 2-1 wint van Noordscheschut.

 

Groetjes van Mees Boom

Delen