Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken pupil-van-de-week: Oscar Heinen (JO9-2)

Hollander Schilderwerken pupil-van-de-week bij de wedstrijd ONS Sneek – ’t Fean’58 is Oscar Heinen:

Mijn naam is Oscar Heinen, 21 juli word ik 9 jaar. Mijn ouders zijn Tim & Linda en mijn broertje heet Hugo. Ik zit in groep 5 op de Oudvaart en krijg les van juf Titia en meester Harmen.

Ik speel nu iets meer dan 2 jaar bij ONS Sneek en vind het een fijne club met goede trainers. Mijn vader en broertje voetballen er ook. Ik speel in JO9-2 en heb hele goeie leiders, ze heten Roelof Ewen en Jeffrey van der Meer. Ik vind voetbal erg leuk omdat je met elkaar wedstrijden speelt en trucjes kan doen. Ik speel het liefst rechts-midden zodat ik mooie aanvallen kan maken samen met de andere jongens. Ik denk dat ik goed ben ik trucjes, schieten en overspelen. Op aanvallen maken en voorzetten geven wil ik nog wel meer trainen.

Op de training van Sander & Sven vind ik partijtjes het leukst. Bij ONS1 vind ik Quinten van Geerenstein heel aardig en hij kan super goed keepen. Van de profs is Hakimi mijn favoriet en mijn favoriete club is Real Madrid. Daar zou ik later ook wel willen spelen. Als ik geen voetballer wordt weet ik nog niet wat ik wil worden, maar ik denk géén dierenarts.

Het lekkerste eten vind ik penne pasta en kaneelbroodjes. Op tv kijk ik graag naar het Jeugdjournaal en Jachtseizoen. Mijn favoriete liedjes zijn Farruko – Pepas en Ladada van Claude. Ik vind tekenen, bouwen met Lego en knutselen erg leuk.

De uitslag van ONS Sneek 1 – ’t Fean wordt 2-1 denk ik.

Delen