Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: SYDO ZWAAN

De Hollander Schilderwerken

Pupil van de Week

d.d. 7 april 2018:

sydo zwaan

SIDO ZWAAN

Ik ben Sydo Zwaan en ik ben 8 jaar. Op 20 augustus word ik 9 jaar.

Ik woon in Sneek met mijn vader en moeder, mijn grote zus Nynke en kleine zusje Yenthe. Ik zit in groep 5 van de Zwetteschool bij juf Brenda en meester Marcel. Die voetbalt bij LSC, net als best wel veel andere jongetjes uit mijn groep.

Toch hebben wij voor ONS Sneek gekozen, omdat wij vinden dat ONS beter is dan LSC. Ik voetbal nu twee jaar bij ONS Sneek, dit jaar in F2, vorig jaar in F3. Dat vind ik superleuk, vooral lekker hard knallen. Ik sta achter in de verdediging. Dat vind ik ook best leuk, maar ik vind het ook wel leuk om te scoren. Dat doe ik gelukkig soms wel. Joan van der Veen is onze trainer.

Ik ben fan van SC Heerenveen, zondag ga ik naar Heerenveen-Groningen met mijn vader. Mijn favoriete speler van Heerenveen is Michel Vlap, omdat hij de neef van mijn vriendinnetje Ilse is. Die heeft eerst ook gevoetbald, maar zit nu op korfbal. In de zaal heb ik ook met korfbal meegedaan, maar op het veld lukt dat niet.

Ik vind het superleuk om pupil van de week te zijn en ik hoop dat ONS dik gaat winnen! Maar dat wordt misschien wel een beetje moeilijk. Dus ik denk dat het 2-1 wordt.

Sydo Zwaan

Delen