Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil van de Week 6 november 2021: FINN POPMA

Hallo,

Ik ben Finn Popma. Ik ben 8 jaar en ik word op 9 februari van het volgend jaar 9 jaar. Mijn heit heet Anton en mijn mem Annemiek. Ik heb één grote broer en die heet Sven. Ik zit op de Sint Gregoriusschool in Blauwhuis; ik zit in groep 5 bij juf Pytrik.

Ik voetbal twee jaar bij ONS Sneek; en ik voetbal hier, omdat mijn broer Sven ook bij ONS Sneek voetbalt. Wat ik leuk vind aan voetbal is scoren! Ik speel in JO9-1. Richard, Adriaan en mijn mem zijn onze trainers. Richard en Adriaan zijn ook onze leiders. Ik speel vaak rechts of links voorin, maar het lijkt me ook super leuk om in de spits te spelen. Ik ben al goed in acties langs de zijlijn, schieten, scoren en overspelen. Ik moet nog trainen op mijn linkerbeen en verdedigen. Partijtjes en trucjes leren vind ik het aller leukst op de training.

Ik ken de spelers van ONS Sneek 1 nog niet zo goed. Ik zou graag op de foto willen met de speler die de meeste doelpunten heeft gemaakt. Mijn favoriete spelers in het betaalde voetbal zijn Donny van de Beek en Dusan Tadic. Mijn favoriete club is AJAX.

Ik wil later graag profvoetballer worden en absoluut niet kelner. Ik eet het liefst lasagne en ik vind snert echt heeeeel erg vies! Ik kijk op tv graag naar Jachtseizoen van Stuk TV. Ik luister naar heel veel verschillende soorten muziek. Naast voetballen houd ik van spelen en gamen.

De uitslag van de wedstrijd ONS Sneek-Buitenpost van vanmiddag?  ONS Sneek gaat winnen met 3-1. Groeten,   Finn Popma

Delen