Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil van de week bij Vrouwen 1: Tippi Haarman

Pupil van de week bij Vrouwen 1:  Tippi Haarman

Tippi mogen wij als club toch wel beschouwen als een talentje. Frivool, technisch goed, overzicht en een neusje voor de goal. Haar favoriete positie is spits. Ik kan u verzekeren dat kan ze heul goed. Haar mooiste wedstrijd, vindt ze zelf, de kampioenswedstrijd vorig seizoen uit tegen Bolsward. Daar liet deze madammeke haar kunsten inderdaad zien als spits samen met haar ploeggenoten. Ik heb deze wedstrijd mogen aanschouwen. Tippi maakte daar een paar goals waar menig speler/speelster jaloers op mag zijn. Zowel junior als senior. Een lust voor het oog om te zien.  Nogmaals wel samen met haar teamgenoten.

PvdW

Tippi zit op de Zwetteschool bij juf Wiekje en juf Margot. Ze heeft het duidelijk naar haar zin daar. Rekenen is haar favoriete vak en taal de minste.

Tippi houdt van  lekker chinees eten. O,ja zonder groente, want dat vindt ze niet lekker! Tenminste niet bij chinees eten. Wel als Hollandse hap natuurlijk, want na voetballen moeten de proteïnen en de vitaminen wel weer bij getankt worden.

ONS Boso Sneek Vrouwen 1 jullie hebben geluk. Ik heb Tippi gevraagd om haar geluksbrenger mee te nemen. Haar scheenbeschermers! Dus kat in bakkie bij de wedstrijd.

Tippie heel veel plezier als pupil van de week en je weet wat je de groep moeten zeggen hé!

Door Klaas Uil

Delen