Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil van de Week: Devin Hoogstra

Ik ben Devin Hoogstra. Ik ben 8 jaar en op 3 april van het volgend jaar ben ik weer jarig. Mijn ouders zijn Remco Hoogstra en Josina Bonnema. Ik heb 2 broers die Justin en Tristan heten. Ik zit op de Zwetteschool in Sneek in groep 5 bij juf Janneke en juf Ingrid.

Ik voetbal 1½ jaar bij ONS en ik zit op ONS, omdat ik het een goede club vind. Wat ik leuk vind aan voetbal is: partijtje, penaltyschieten en natuurlijk de echte wedstrijdencompetitie.

Ik speel in JO9-3. Mijn trainer is Marcel. Ik speel in de spits, en daar speel ik ook het liefst. Ik ben al goed in overspelen en passes geven. Ik moet nog trainen op (beter) richten. Op de training doe ik het liefst penalty’s.

Ik wil graag op de foto met Rico Cordes. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Bangura, die speelt bij mijn favoriete betaalde club: SC Cambuur.

Ik wil later graag profvoetballer worden; en geen detective. Ik lust het liefst ‘MacDonalds’; en ik eet liever geen zuurkool. Ik kijk graag naar ESPN (voetbal). Mijn favoriete muziek is de muziek van Jannes. Mijn hobby’s zijn buiten spelen, Fifa, Hot wheels. Volgens mij wordt de uitslag van de wedstrijd van vanmiddag tussen ONS Sneek en SC Genemuiden: 3-1 voor ONS Sneek.

Delen