Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

MO11 The Champs!!

MO-11 the Champs!

ONS Boso Sneek MO11-1 is met veel inzet en enthousiasme kampioen geworden in een spannende najaarscompetitie: Als de dag van gisteren kan ik mij die prachtige wedstrijd nog heugen uit tegen mede titel kandidaat SC Bolsward MO-11. Een eerste helft die spannend verloop van doelpunten had. Want ook de meiden van SC Bolsward weten wat voetballen is. Een tweede helft waar de speelsters van Pieter en Rene vleugels kregen en de ene naar de andere prachtige goal scoorden. 2 – 7 De uitslag en jawel voor de 2de keer in hun 2 jarig bestaan KAMPIOEN. Het mag duidelijk zijn dat deze meiden weten wat een balletje trappen is. U als trouwe ONS Boso Sneek supporter heeft weer de kans om deze meiden te zien in de voorjaarscompetitie. 11:15 Uur zal een concurrent voor het kampioenschap in de voorjaarskampioenschap, jawel SC Bolsward MO – 11, weer de tegenstander zijn. Kom dat zien, kom dat zien en moedig deze jonge enthousiaste meiden en leiders aan.

Op de foto tijdens de mediale uitreiking in de sporthal staan de volgende meiden. Amisha Mainali, Thirza Veer, Thyrsa Groenia, Jasmijn Scholten, Esther Visser, Aliza Mainali, Fleur van den Berg, Lisette koole, Suzanne Bult.

Leiders zijn Pieter Visser en Rene Koole Twee speelsters ontbreken op de foto: Selena Draaisma en Ilse Koole

Heb jij ook zin in voetballen? Kom gerust eens een training bezoeken. Maandag (veld 1) en Woensdag (veld 2) 16:30 – 17:30 uur

foto MO11

Delen