Jayden: rechts voor/doel
Twan:  mid-mid
Danny:  links voor
Coert:  Doel/mid achter

Op deze prachtige zonnige morgen had iedereen er veel zin in. De jongens van Terschelling waren al op vrijdag op het vaste land, dus die waren ook goed uitgeslapen. Vandaag kwam Laxon ons helpen zodat we ook om de 5 minuten konden wisselen.
De wedstrijd begint en al  gelijk gaan de jongens van ONS Boso er vol tegenaan. In de 3e minuut heeft Quince een prachtige actie buitenom en een heerlijk schot op doel. De keeper houd de bal maar net. Nog geen 2 minuten later, uit het niks, Danny schot op het doel!!! Weer red de keeper  van Terschelling uitstekend. Ondanks het veel betere spel van ONS Boso, volgt er in de 6e minuut, uit de counter een doelpunt van Terschelling.
Helaas, helaas, maar onze jongens laten zich niet uit het veld slaan en de  ene na de andere aanval volgt, telkens red de keeper van Terschelling uitstekend, anders waren er heel wat doelpunten gescoord. Nu eindigt de eerste helft met een achterstand van 0 tegen 1.

De 2e helft:
Deze helft wordt voornamelijk gedomineerd door Jayden en Quince, die keer op keer prachtige loopacties laten zien. Zo heeft in het begin van de 2e helft Quince een kans voor open doel, deze bal gaat net, maar dan ook net naast…. Zonde…. Nog geen 2minuten later is hij heel dichtbij de gelijkmaker als de bal vol op de paal knalt. Weer wilt de bal er niet in.
De jongens van ONS Boso doen wat ze kunnen, maar Terschelling scoort, wederom uit de counter, de 2 – 0. Nu valt het spel even dood en iedereen is op zoek naar zijn eigen positie.
Door het wat lastige spel op dit moment volgt er een corner in het voordeel van ONS. Iedereen gaat mee naar voren, Danny neemt de corner, Quince, Lucas, Twan, Sem, allemaal staan ze in de pot en bij de paal om de heerlijk genomen corner af te maken met een goal. Helaas, de bal beland bij een speler van Terschelling, die er als een haas vandoor gaat en ondanks de snelheid van Laxon niet meer afgestopt kan worden. De  speler scoort: 3-0.
Intussen ligt Sem geblesseerd op het veld, hij is lelijk op zijn  kuit geraakt en Chris rent naar hem toe met water en draagt hem het veld af. Gelukkig blijkt het achteraf mee te vallen, maar in de chaos op dat moment valt er nog wel een laatste doelpunt in het nadeel van ONS Boso. 4-0 is het en blijft het.
Natuurlijk wordt ook deze speeldag weer afgesloten met het nemen van penalties en uiteraard en het bedanken en feliciteren van elkaar.

Ondanks het verlies kunnen we terugkijken op een zeer leuke en mooie voetbalochtend en we kijken uit naar de uitwedstrijd!!