JO11-4 verliest met wind tegen

Zonder Chris

Op zaterdag 28 oktober speelde ons team JO 11-4 tegen Akkrum een uit wedstrijd. De scheidsrechter kwam aan het begin van de wedstrijd naar coach Annemieke om aan te geven dat de officiële scheidsrechter het af had laten weten en hij nu noodgedwongen zelf moest gaan fluiten.

Deze wedstrijd moesten we coach Chris en spelers Jordan en Coert missen, maar dat mocht de pret niet drukken, want al ver voor de zaterdag werd er naarstig gezocht naar iemand die ons team compleet kon maken voor de wedstrijd. Deze vervanging vonden we gelukkig, het werd Twan die al eerder had gevoetbald bij het grootste deel van de JO 11-4 selectie. Helaas is hij zelf gestopt met voetballen, omdat hij zijn vrienden moest missen, daar hij nog een jaar in de JO 9 selectie zou moeten spelen. Nou regels zijn leuk, maar waarom niet eens out of de box en gewoon een leeftijdsniveau hoger spelen als je zo goed in de groep past. Kortom welkom Twan 😉

Het weer was behoorlijk winderig en daar hadden we in de eerste helft veel hinder van. Twan kon gelukkig al vrij in het begin van de wedstrijd een prachtig doelpunt scoren, waardoor de spelers wat meer rust kregen. Maar helaas waaide de wind gunstig voor de tegenstander en waaide er vrij gemakkelijk een doelpunt in. Zo gingen we de rust in. Tijdens de rust, nam stand-in voor Chris, (oud leider Dirk) het woord en sprak de kinderen aanvullend toe. De kinderen genoten zichtbaar van de speech en gingen vol goede moed de tweede helft in. Yoran wist na een prachtige voorzet van Twan het team op voorsprong te brengen met 2-1. Ondertussen kregen een aantal kinderen het er flink van langs van de tegenstander, een trap werd niet nagelaten en ook had de tegenstander op een bepaald moment de haren van ons enige vrouwelijke speelster in de hand. Thijs keepte fantastisch, maar helaas konden de spelers het achter onvoldoende dichthouden, waardoor er een gelijkmaker kwam en al vrij snel daarna volgde nog een tegendoelpunt en werd het 3-2. De kinderen kregen genoeg kansen, maar waren moe van het harde rennen en dat viel ook niet mee met zulke harde wind en een ietwat partijdige scheidsrechter. Jongens en dame, hard gewerkt. Deze wedstrijd was een goede generale voor volgende week. Dan is ons team qua spelers en coaches (welkom terug Chris) weer compleet en gaan we weer voor een mooie partij en uiteraard ook weer voor de winst, jullie kunnen het toppers!!!