JO13-2 morst punten in Grou

Op een mooie zonnige zaterdagmorgen werd om 10:15 de aftrap genomen tegen gavc. De thuiswedstrijd werd met 7-2 gewonnen. Kunnen ze hier ook drie punten vandaan meenemen naar huis??
Nog even een groepsyel en we zijn los…
Gelijk vanaf de eerste minuut druk van onze kant…oww jammer net niet. Oehhh onderkant lat. ONS heeft er zin in.
Sakaria recht op de keeper maar die pakt hem goed. ONS heeft het achterin goed staan..GAVC heeft een snelle uitbraak maar Lennard is er op tijd bij. GAVC zet wat meer druk..goede redding van Jay.
Pfff GAVC net naast…Yes na een mooie pass van danko op Gudata en die schoot weer tegen de keeper aan en Jesper kon nog net tegen de bal aan tikken 0-1!  En daar gaan we weer. Owww de keeper pakt hem goed.. We komen weer wat terug in de wedstrijd. Ook Jurre staat sterk in de verdediging en voorkomt een 1 op 1 met Jay.
ONS krijgt wel de kansen maar kan de 0-2 nog niet maken. GAVC heeft wel wat kansjes maar komt niet tot een goede schietkans. RUST.

GAVC zet gelijk druk na rust… Aan onze kant wat pijntjes, het word lastig voor ons. Wat een kans voor Mitchel helaas op de paal. Zooo prachtredding van Jay!
Nou het is een vreemde tweede helft..veel overtredingen. Jay geblesseerd na een botsing met een speler. Maar hij krabbelt weer op en staat er weer.. En krijgt gelijk een doelpunt tegen..1-1. Het word moeilijk. Yeahhhhh via de kluts scoort Mitchel 1-2.
Penalty tegen…en die zit 2-2. We krijgen een vrije trap ahh jammer Danko mist. Afgelopen.