Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

JO13-2 overklast SWZ in stadsderby

ONS Boso Sneek jo13-2 – SWZ Boso Sneek jo13-2, 6 mei.

Derbydag.

ONS Boso Sneek jo13-2 moest thuis aantreden tegen SWZ Boso Sneek jo13-2. De eerste wedstrijd was een gelijk spel geworden na een snelle 0-2 achterstand.
Deze keer werd er gelijk druk gezet en dit resulteerde in 2 kansen. Het ging hierna redelijk gelijkop. Bij een uitbraak over links zette een speler van SWZ voor, nee de bal viel zo achter Jurre, de keeper van vandaag, die hier niet bij kon. Nu werd er goed doorgegaan lieten de boys hun koppie niet hangen. Hierdoor volgden enkele grote kansen en werd door Sakaria de gelijkmaker binnen geschoten. De volgende was een afstandsschot van Danko die door de keeper niet goed werd verwerkt en de rebound door Mitchel vakkundig binnen getikt. Niet veel later kwam de 3-1 op het scorebord door wederom Sakaria die daarvoor de tegenstander behendig uitkapte. En hierdoor was het verzet gebroken en met een beheerst afstandsschot maakte Anne de 4-1 ruststand.

De tweede helft was begonnen en er werd lekker overgespeeld. De verdediging stond goed en ook op het middenveld werden veel duels gewonnen. Na een kwartier ging Gudata goed door. Hij werd niet aangepakt en kon na een paar tegenstanders uitgespeeld te hebben recht op de keeper af. Een koud kunstje voor hem en de 5-1 op het scorebord. Hierna was het weer tijd voor onze topscorer van vandaag. Sakaria maakte de 6-1. Dit was de eindstand. Dit had echter een veel grotere uitslag kunnen zijn want er waren genoeg levensgrote kansen die onbenut zijn.

Zeer goed gespeeld vandaag, een top teamprestatie waarbij iedereen zijn beste beentje voor zette.

Delen