JO13-2 zet zegereeks voort

ONS Boso Sneek jo13-2 – Frisia jo13-3.
Zaterdag 4 maart.

Vanmorgen was het weer voetbalmorgen op het zuidersportpark. ONS Boso Sneek jo13-2 moest aantreden tegen Frisia jo13-3 uit Leeuwarden. Aanvang wedstrijd was 9 uur.

De jongens van ONS begonnen erg goed en met veel druk en goed overspel werd er op los gecombineerd. Na een minuut of vijf werd er dan ook gescoord. Danko pikte de bal op en op de zestien meter lijn haalde hij verwoestend uit. De bal tegen de onderkant van de lat en zo in het doel. Dit was de 1-0. De jongens gingen door op de zelfde voet, goed overspelen en steeds de vrije man vinden. Frisia kwam er niet aan te pas. Het duurde echter nog een aardig tijdje voor de 2-0 op het scorebord kwam. Maar die kwam er wel. Lennard kreeg de bal aangespeeld op het middenveld en na een paar stappen vooruit schoot hij op het doel. De keeper raakte de bal nog wel, maar niet afdoende en zo belandde de bal weer in de touwen. Jay had op een enkele terugspeelbal nog niets te doen gehad. En zo werd er lekker doorgaan tot de rust.

De tweede helft was nog maar net bezig en Frisia zette goed druk op onze verdediging zo kreeg Jay ook wat werk. Hij bleef echter foutloos en hield zijn doel schoon. Ongeveer halverwege de tweede helft ging Anne weer een keer met de bal naar voren, haalde uit, en kwam de bal precies op de kruising. Dat had een beter lot verdient maar helaas. De terug gekomen bal werd weer een prooi voor onze jongens. De bal werd vanaf de achterlijn voorgezet en Sakaria had toen een niet te missen kans en benutte deze dan ook. Dat was de 3-0. Iets later was er een hoekschop voor ONS. Mitchel nam hem op de vrij staande Sakaria die vanaf de punt zestien vol uithaalde en zo de 4-0 op het scorebord zette. Dit was de eindstand.

Jongens, super wedstrijd. Zeer goed gespeeld en een prachtige teamprestatie neergezet. Op naar volgende week.