Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS JO09-2 op reis

Vandaag 13 mei was het dan zover, onze tocht naar Terschelling staat op de planning. Om half 8/ 8 uur verzamelen op de haven in Harlingen. Want om half 9 vertrekken we met zijn allen met de snelle boot naar Terschelling. Daar aangekomen moesten we de bus pakken en het laatste stukje nog lopen naar de club. Snel omkleden en een korte warming up want tien uur beginnen.

De mannen hebben er zin in. En laten ook een super leuk potje voetbal zien. Zowel ONS als de jongens van de Terschelling. De eerste helft krijgt ONS her en der wat kansen maar scoren niet. Terschelling lukt dit ook niet want Coert, Laxon, Lucas en Marten verdedigen heel erg goed, en Danny houdt heel wat ballen tegen als keeper. We gaan de rust in met 0-0.

Danny blijft de tweede helft ook op goal. Al vrij vlot in de tweede helft scoort Milko een mooie goal. Iedereen heel erg blij. Helaas scoorde twee minuten daarna Terschelling de 1-1. Maar ONS geeft niet op, en Twan, Jayden en Sem blijven het proberen. Helaas daar was de 2-1 voor Terschelling. En jawel daar kwam uit het niets een prachtig mooi schot van Marten en die knalt hij er zo in!! 2-2.
En dit is ook de eind stand

Iedereen moest snel douchen, want om half 12 moesten we weer terug met de bus richting de haven. Daar kregen de jongens nog een bak kibbeling of patat en om half 1 met zijn allen weer op de boot terug, dit keer de langzame. Dat was natuurlijk ook leuk om mee te maken, dus werd er lekker veel gespeeld en gek gedaan op de boot. Half drie meerde de boot weer aan en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Het was een zeer geslaagde dag!

Delen