Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Jo13-1: 4e op Weber Woonwereld Toernooi

Gisteren waren wij één van de deelnemende teams op het Weber Woonwereld Jo13 Toernooi 2019 in Elburg. We werden hartelijk ontvangen op het Burgemeester Bode Sportpark. Alles was tot in de puntjes geregeld en het speelschema zat strak in elkaar, er werd gespeeld in 2 poules van zes teams. We begonnen het toernooi met een 1-0 winstpartij op FC Emmen Jo12. Een lekkere start. De tweede wedstrijd was tegen ASV Fortius. Alhoewel we deze wedstrijd al lang hadden kunnen beslissen duurde het tot de laatste minuut voordat de 1-0 viel. Helaas viel in dezelfde minuut de gelijkmaker waardoor we toch maar 1 punt aan deze wedstrijd over hielden. De laatste wedstrijd voor de pauze werd redelijk makkelijk gewonnen van Blauw Wit ’34 (2-0).
Na de pauze gingen we weer vrolijk verder met waar we mee bezig waren, winnen. Deze keer was het Victoria 1893 die met 2-0 werd verslagen. Door deze winstpartij hadden we ons al verzekerd van de poulewinst en hierdoor deed de laatste wedstrijd tegen SC Bemmel er voor ons eigenlijk niet meer toe. Toch werd deze wedstrijd ook nog even met 2-0 gewonnen.
In de kruisfinale mochten we het opnemen tegen competitiegenoot DZC ’68. DZC had het goed staan en bij ons was de pijp een beetje leeg. Helaas ging deze wedstrijd dan ook verloren en waren we gedoemd de troostfinale te spelen. Daarin mochten we het wederom opnemen tegen ASV Fortius. Maar de accu was was leeg en de blessurebank vol. We konden de wedstrijd niet winnen.
Al met al hebben we een goed toernooi gespeeld en zijn we zeer verdienstelijk 4e geworden.

Goed gedaan mannen!!!

Delen