Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Jo13-1 wint van hekkensluiter SC Joure

Op een half bevroren veld mocht ons team het vandaag opnemen tegen de nummer laatst van de ranglijst SC Joure Jo13-1. SC Joure ging goed van start en het was er zeker niet aan af te zien dat ze hekkensluiter zijn. Het was houden en keren op het gladde veld wat het spel niet echt ten goede kwam. Toch hadden we al vrij in het begin de kans op de 1-0…ware het niet dat er net naast geschoten werd. Even later werd de score wel geopend middels een lekkere kopbal van Arjen, 0-1. Dit was ook meteen de ruststand.
Na wat omzettingen werd de tweede helft voortvarend gestart. We waren nog maar KOUD begonnen of Ruben had het eerste doelpunt er al in liggen. Het volgende doelpunt werd gemaakt door Jelte. Hij kreeg de bal aangespeeld van Ruben en wist deze beheerst langs de keeper te schieten. Het team van SC Joure bleef echter voetballen en probeerde het ons zo lastig mogelijk te maken. Door een te korte terugspeelbal werd onze keeper Jorren in de problemen gebracht. Hij kwam goed uit z’n doel, maar moest net buiten het strafschopgebied een overtreding maken. Dit leverde hem een gele kaart op en de tegenpartij kreeg een vrije trap op een mooie positie. De vrijetrap werd goed genomen, maar ook uitstekend gekeerd door onze uitblinkende keeper. In een situatie hierna werd er weer een schot voortreffelijk gered door Jorren, maar deze werd vanuit de rebound ongelukkig in het doel gelopen door Lennard. (e.d.) SC Joure weet een paar keer het aluminium te raken, maar vandaag zat er bij Jorren een engeltje op de lat. Het slotoffensief is voor TeamONS. Ruben weet de achterlijn te halen en probeert met een strakke voorzet Jonathan te bereiken. Een verdediger van Joure weet dit te voorkomen, maar maakt hiermee wel een eigen doelpunt.
De wedstrijd is op dat moment gespeeld, de teller is op 1-4 blijven staan.

Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop en 5 punten voorsprong op de directe concurrentie mag de ONS-Squad zich nu al winterkampioen noemen.

Jo13-1 - SC Joure

 

Delen