ONS JO13-3 enthousiast van start

Afgelopen zaterdag stond voor ONS JO13-3 de eerste wedstrijd op het programma tegen Oldeboorn JO13-1.

20170902_095444_resized

ONS pakte de zaken voortvarend aan en ging vanaf het beginsignaal direct in de aanval. Hoewel er voor het eerst in deze samenstelling werd gespeeld wisten de jongens elkaar toch redelijk goed te vinden. Dat was echter ook bij Oldoorn het geval en na twee scherpe counters stond het opeens al 0-2. ONS liet het hier echter niet bij zitten en nog voor de rust werd de stand met twee prachtige doelpunten weer gelijk getrokken.
Na rust hadden zowel Oldeboorn als ONS kans op een derde treffer, helaas was het Oldeboorn dat vlak voor tijd de winnende maakte. De krachten vloeiden langzaam weg en het lukte niet meer om de gelijkmaker te forceren. Maar ondanks de 2-3 nederlaag toch een prima wedstrijd van ONS JO13-3.