Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek JO13-1: Wie had dat gedacht?

Wie had dat gedacht?

Wanneer je voor het eerst op 2e divisie niveau gaat deelnemen weet je niet wat je kan verwachten. Dat we na de eerste seizoenshelft bovenaan de ranglijst zouden staan hadden wij, en velen met ons, zeker niet verwacht. Toch is dit zo. Wat een geweldige teamprestatie van de ONS-Squad!

Nu we vorige week de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop hebben gespeeld nemen we even de tijd om terug te kijken.

We kunnen wel stellen dat de eerste seizoenshelft zeer succesvol is verlopen. Van de elf gespeelde competitiewedstrijden werden er maar liefst negen gewonnen. Tegen DZC ’68 werd thuis gelijk gespeeld en op Urk was het de enige keer dat we 3 punten morsten.

De wedstrijden die werden gewonnen werden vaak ook met duidelijke cijfers gewonnen. Zo werden er in elf wedstrijden maar liefst 45 doelpunten gemaakt en hoefden we maar 17 tegentreffers te incasseren. Wat ons op een doelsaldo van +28 brengt.

Al met al zijn we zeer content over de presentaties van ons team, maar weten we ook dat er nog veel meer in dit ploegje zit.

We zijn zeer benieuwd naar wat de 2e seizoenshelft zal gaan brengen…

#ONSsquad #SpecialTaskForce

TopOfTheLeague
.

thumbnail_Stand-zaterdag 8 december, 22.15

Delen