Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Passende afsluiting seizoen JO13-2

ONS Boso Sneek jo13-2 – Leeuwarder Zwaluwen jo13-2. 27 mei.

Vanmorgen de laatste competitiewedstrijd van het seizoen van ONS Boso Sneek jo13-2. De wedstrijd tegen de kampioen Leeuwarder Zwaluwen jo13-2. De wedstrijd begon om 9 uur, blij toe met deze hitte. Vooraf was er een bos bloemen voor de tegenstander.

Start wedstrijd en gelijk werd er goed overgespeeld en zodra de tegenstander de bal had gelijk druk erop. Hierdoor had LZ niet lang de bal en werden er mooie combinatie’s gemaakt. Een enkele keer kwam LZ er echter doorheen en dit was vooral aan hun rechter kant. Deze spits was behoorlijk snel. Maar het gebeurde aan de overkant. Een snelle aanval van ONSe boys en de bal eerst via de paal terug in het speelveld en werd vakkundig afgemaakt door Sakaria. Dat was de 1-0. Het liep lekker en door goed samenspel werd de stand verdubbeld door Martijn die de bal netjes in het vijandelijke doel schoot. De aftrap hoefde niet meer genomen te worden want het eerste half uur zat erop. Nu naar de limonade want dorstig was het zeker.

De tweede helft was begonnen en werd de eerste helft zo’n beetje gekopieerd. ONS aanvallen en LZ verdedigen. Na een levensgrote kans voor Sakaria die overschoot voor een leeg doel kwam er  een spaarzame aanval van de tegenstander die scoorde  uit een vrije trap en werd het toch nog spannend. LZ rook kansen en ging de bal nog via 2 palen terug in het speelveld en hadden onze jongens geluk. Er werd nog steeds goed gevoetbald ondanks de hitte en na goed doorgaan op de rechterkant was het Gudata die de bal onhoudbaar binnen werkte. 3-1 en de wedstrijd gespeeld, zou je zeggen. LZ zette nog maar een keertje aan en de grootste kans was nog voor Martijn die een hoekschop richting het doel werkte maar net aan de verkeerde kant van de paal zag belanden. Het slotakkoord was voor LZ die de bal via een kluts net voor of achter de lijn zag gaan. De scheidsrechter zag hier een doelpunt dus werd de eindstand 3-2. Er kwam geen aftrap meer omdat het tijd was.

ONS TOPPERS. Anne, Bart, Chris, Damian, Danko, Evert, Gudata, Jay, Jesper, Jurre, Lennard, Martijn, Mitchel, Riley, Sakaria en Wytze.

Een prachtig resultaat. Mooie voorjaarscompetitie met soms weergaloos voetbal en soms gestuntel van de bovenste plank. Goed gedaan  leiders Gert-Jan en Dave en ook trainer Gerrit bedankt voor jullie inzet. Maar O, O, als er een speler toch niet was uitgeleend aan de jo13-1………..  Ik hoor Gert-Jan nog zeggen, ‘de competitie verlies je niet zo vroeg in het seizoen’. Nu 1 puntje achter.

Delen