Spannende wedstrijd JO09-2

Vandaag 4 maart stond de thuiswedstrijd tegen Bolsward op het programma. Om half 9 allemaal verzamelen onder de trap. Gelukkig was het weer een stuk beter dan de week ervoor. Nadat de mannen allemaal een oranje shirt aan hadden gedaan, werd de opstelling besproken. Aangezien we een speler te weinig hadden, kwam Jayden Leemker ons team versterken. Jayden L, Sem, Twan, en Danny staan voorin of in het midden. En Coert en Lucas zijn de mannen achterin. Jayden staat op goal. Na de aftrap gaan de jongens gelijk in de aanval, Bolsward is ook erg sterk en er vind over en weer wat kansen plaats. Danny schiet eens flink op goal maar helaas op de paal. Sem geeft nog een mooie hoekschop maar ook daar wordt niet uit gescoord. Bolsward is sterk, maar zowel Lucas als Coert zijn goed aan het verdedigen. Jayden heeft nog twee hele mooie reddingen. Toch lukt het Bolsward om te scoren. Gelijk na de aftrap gaat Danny in de aanval, en geeft de bal voor aan Sem en daar was heel snel de 1-1!! Zo en nu eerst maar een beker limonade. De tweede helft hebben Jayden en Sem gewisseld van shirt. Bolsward krijgt aardig wat kansen maar Sem houdt de ballen prima uit het goal. Jayden scoort ook nog een mooie goal, helaas aan de verkeerde kant. Het terug schoppen naar Sem ging niet helemaal lekker. Dus staat het 1-2. Zowel Twan als Jayden L proberen het nog maar Bolsward maakt de 1-3. In de laatste minuten bleef ONS maar aanvallen en aanvallen want de tijd begint te dringen. Gelukkig scoort Danny nog de 2-3. Helaas verloren maar het was toch een erg leuke wedstrijd om te zien.