Sterke seizoensstart JO13-2

Zaterdag 25 februari. ONS Boso Sneek jo13-2 – GAVC jo13-1.

Vanmorgen was de competitiestart van ONS Boso Sneek jo13-2 tegen GAVC jo13-1.
De wedstrijd begon om 9 uur en twee minuten voor 9 ging de voorjaarscompetitie los. Er werd gelijk een aanval ingezet en na een door de keeper gekeerd schot viel de bal voor de voeten van Mitchel en hing de bal al in de touwen. GAVC, uit Grou, deed er nu een schep bovenop en onze verdediging kwam zwaar onder druk te staan. Na twee keer knullig balverlies stonden onze jongens 1-2 achter. Na een mooie aanval over rechts kwam de bal voor Danko’s linker en schoot het leder fraai binnen in de korte hoek. Met nog even te spelen was dit de ruststand. Het bleek ondertussen dat de verdediging en de keeper niet zo goed waren.

De tweede helft begon en de regen werd steeds erger. Dit deerde onze jongens niet want het liep steeds lekkerder en na goed doorgaan van Gudata was het 3-2. Nu moest de tegenstander komen en viel er wederom een doelpunt te tellen door Gudata op aangeven van Anne. De keeper keerde de bal maar rolde toch in het doel. Nu was de meeste weerstand weg en scoorde Danko zijn tweede en werd het een enigszins geflatteerde uitslag want het mooiste doelpunt kwam op naam van Martijn die uit een hoekschop de bal in het doel knalde. Voor de tegenstander niet leuk maar voor ons als supporters wel, maakte Danko zijn derde en niet veel later werd er afgefloten.

Een mooi resultaat. Dit smaakt naar meer. Super goed gedaan al kon de eerste helft nog wel wat beter. Maar in het najaar was het vaak dat de tweede helft minder ging.
Eindstand 7 – 2.