TOP63 JO11-1 – ONS Boso Sneek JO11-3

Zaterdag, de mooiste dag van de week.. en qua weer vandaag zeker! Op een zonnig sportpark van TOP63 vanochtend de revanche wedstrijd van twee weken geleden.

Alle spelers waren er alleen Ralf was afwezig, zo kon ondergetekende plaats nemen naast Johan.

Onze tegenstander heeft maar liefst een team met elf spelers en wij negen. We besluiten 8 vs 8 te gaan spelen en zo hebben wij één wissel.

Ondanks dat we geen vaste keeper was er vandaag binnen de groep al besloten dat Eise de eerste helft en Jayden de tweede helft zou keepen. Dat maakt het voor ons als leiders alweer een stuk makkelijker.

De wedstrijd… , de eerste helft nou daar kunnen we heel kort over zijn. Ondanks een paar zeer goede aanvallen, keurig overspel van ONS , hadden we verder niet veel in te brengen. We rusten dan ook met een 4-0 achterstand..

De tweede helft.. we spelen richting de stad en het meegereisde uitpubliek. Dat moet toch in ons voordeel zijn zou je denken?! We stonden wat beter en ze begrepen iets meer wat er verteld werd door ons in de rust.. Maar toch weer vrij snel twee doelpunten om de oren! ( Deze tellen gelukkig niet voor de doelpuntenactie!) En dan inenen.. daar was ONS.. de aanvallen liepen soepel, de verdediging met Eise, Sven en Isis staat goed, Jayden redt een paar keer super en het middenveld tikt er rustig op los… Nils krijgt bal.. tikt naar Devin… Die loopt op keeper af , helaas het geweldige schot wordt fenomenaal gekeerd … Maat de rebound is voor … Inderdaad Deniz! 6-1

Kort daarop weer een soepel lopende aanval.. Jordy stuurt Devin weer weg op rechts.. deze speelt man uit.. passeert keeper maar bal gaat wel of niet over de lijn (hawkeye niet aanwezig bij TOP) Maar Jordy was goed doorgelopen en schopte de bal voor alle zekerheid er toch in! 6-2

Stijn kreeg nog een mogelijkheid maar hun keeper stond weer op de juiste plaats.. had de wedstrijd wat langer geduurd.. dan..? Ja dat zullen we nooit weten.. helaas weer verloren.