Zwaar bevochten 0-0 voor JO09-2

Zaterdag 18 maart; ONS Sneek  JO9-2  –  AVC  JO9-1

Na de prachtige overwinning in en tegen Balk moesten de mannen van ONS Sneek JO9-2 vandaag aantreden  tegen  AVC JO9-1. Dit beloofde een hels karwei te worden. Leider Chris “Trappatoni” Baanstra waarschuwde al via de app voor de forse kerels uit Sexbierum en dan moesten we het ook nog eens doen zonder succescoach Dirk.

Gelukkig was er hulp van Beau en Jesse.  De eerste helft werd een waar spektakel met een licht veldoverwicht voor AVC en kansen over en weer. Onze Keeper Milko en verdedigers Coert, Sem, Jesse en aanvoerder Lucas hielden stand tegen alle aanvallen van AVC met steun van onze middenvelders Twan en kilometervreter Danny. Bij de snelle uitvallen waren Beau, Jayden voorin levensgevaarlijk en creëerden genoeg kansen. Gezien het spelbeeld was het een wonder dat de ruststand 0-0 was.

In de rust had coach “Trap” een paar wijzigingen doorgevoerd, zo werd Danny keeper en Milko de spits. Dit leverde direct na rust een goede kans op maar de keeper van AVC was niet te passeren vandaag. Het spel bleef op en neer gaan met kansen voor beide teams. Onze mannen leken steeds vermoeider en de fysieke kracht van AVC leek de doorslag te geven maar ONS toonde karakter en keeper Danny stond altijd op de goede plaats om de bal te keren. En hoewel de uitslag ook 6-6 had kunnen zijn bleef het uiteindelijk 0-0.  Een geweldige prestatie van de jongens van JO9-2!