Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

#EenmetHeerenveen Tour: dinsdagavond verlengmoment bij ONS Sneek

#EenmetHeerenveen Tour: verlengmoment in Sneek

Van Schiermonnikoog tot Maastricht, van Kimswerd tot Makkinga. sc Heerenveen deed met de #EenmetHeerenveen Tour al veel plaatsen aan om supporters te bedanken voor het verlengen van hun seizoenkaart(en) of hen te vragen dit alsnog te doen. De club blijft ‘on tour’ en staat komende dinsdagavond met een ‘verlengstand’ in Sneek.

Sneek

Helaas is het onmogelijk voor sc Heerenveen om alle seizoenkaarthouders thuis te bezoeken. Om die reden organiseert de club in samenwerking met meerdere sportief partners speciale verlengmomenten in de regio. Te beginnen komende dinsdagavond, bij ONS Sneek.

Uitnodiging via de mail
De verlengmomenten zijn uitsluitend bedoeld voor de seizoenkaarthouders die hiervoor persoonlijk via de mail worden uitgenodigd. Dit om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Bij de stand van sc Heerenveen kunnen de uitgenodigde supporters hun seizoenkaart(en) verlengen en betalen, of – wanneer er al verlengd is – een presentje halen.

Natuurlijk zorgt sc Heerenveen bij het verlengmoment voor een passende entourage. Enkele spelers en iemand van de staf schuiven aan. Wie dat zijn, blijft nog even geheim. Daarnaast is de Supporters Service present voor vragen en de Feanstore met mooie clubartikelen.

Steun ook jouw amateurclub
Het verlengmoment in Sneek wordt georganiseerd in samenwerking met sportief partners ONS Sneek en ST SDS/Nijland. Wanneer je je seizoenkaart(en) verlengt en bij het bestelproces een speciale actiecode invoert, gaat van het bedrag 10 euro naar jouw amateurvereniging. Samen winnen we meer!

Delen