Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Derde Divisie: competitie indeling bekend op 28 juni; bekerloting op 1 juli

Het Bestuur en Wedstrijdsecretariaat van onze vereniging mag volgende week twee keer afreizen naar de Campus in Zeist. Op woensdagavond 28 juni wordt het competitieschema bekend gemaakt voor o.a. de Derde Divisie. Dit is inderdaad dezelfde avond als de informele afscheidsavond van Harm de Wagt, die op vrijdag 23 juni op de ALV de voorzittershamer zal overdragen. Op zaterdag 1 juli zijn bestuur en wedstrijdsecretariaat wederom welkom in Zeist op de Campus, nu voor de loting van de Landelijke beker, waar ook ONS Sneek dit jaar weer aan mee doet. Alle reden om de komende week de website en de tweets van de Twitterredactie @onssneek goed in de gaten te houden. Van de KNVB het onderstaande bericht.

Bron: www.knvb.nl

Op dit moment werken de competitieleiders hard aan het samenstellen van de (beker-)competities voor komend seizoen. In onderstaand overzicht is opgenomen op welke data de publicatie van de indelingen en/of nummering in de verschillende categorieën plaatsvinden.

De indeling en nummering van de Tweede divisie, Derde divisie en hoofdklasse zijn als eerste beschikbaar. Vanaf 28 juni staat deze online. Daarna volgt de publicatie van de competitie categorie A op 5 juli. Bekijk het volledige overzicht hieronder.

Overige data zie:

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/11471/publicatiedata-bekercompetitie-2017-2018

Delen