Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jong ONS maakt indruk tegen beloften Cambuur Leeuwarden

Maandagavond speelde Jong ONS de derde oefenwedstrijd van het seizoen. Op een goed bezocht Zuidersportpark werd er gespeeld tegen de beloften van Cambuur Leeuwarden.

De selectie van ONS Sneek bestond uit jeugdige spelers van het eerste, het tweede, JO19-1 en JO17-1. Cambuur reisde af met voornamelijk beloften en een aantal aanvullingen vanuit het eerste elftal.

ONS Sneek begon sterk aan de wedstrijd. Brutaal werd de tegenstander hoog op het veld onder druk gezet, wat resulteerde in een aantal goede uitgespeelde kansen.

Na de rust kwam Cambuur beter uit de startblokken en was het aan ONS om het doel schoon te houden.

De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Allerminst saai was het niet. Jong ONS heeft laten zien over jeugdige spelers te beschikken die onder goede weerstand het hoofd koel weten te houden en de voetballende oplossingen weten te vinden.

Al met al een mooie voetbalavond, waar een prima vervolg is gegeven aan de eerder gespeelde wedstrijden. Begin maart volgen de laatste activiteiten omtrent Jong ONS, spelers die dit aangaat zullen deze week hiervoor worden uitgenodigd.

Delen