Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Ondertekening contracten

Zaterdag aanstaande, voorafgaand aan de wedstrijd tegen DVS ’33, worden om 14.30 uur een 3 tal belangrijke contracten ondertekend. Plaats van handeling is de Business Club.

De verbintenis met Hoofd voetbalzaken Marcel Frankena wordt met twee jaar verlengd

Marcel_klein

Marcel Frankena is binnen de vereniging verantwoordelijk voor het ontwikkelen en initiëren van technisch beleid. Hij bewaakt en geeft uitvoering aan het technisch beleidsplan van de club. Hij geeft leiding aan het opleidingsapparaat en heeft zitting in de technische commissie. Onder zijn leiding werd oa.a. de certificering van onze jeugdopleiding gerealiseerd.

 

Ook het contract met Hans Schrijver zal worden ondertekend

Schrijver

Naast het primair, samen met hoofdtrainer Chris de Wagt, verzorgen van trainingen en wedstrijden van ons eerste elftal zal Schrijver zich specifiek gaan bezighouden met de talenten die onze vereniging heeft. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van talenten (o23) die spelen in de A-selectie, B-selectie, o19-1 en o17-1. Onder zijn verantwoordelijkheid zal er beleid ontwikkeld worden dat er voor gaat zorgen dat er planmatig en gestructureerd gewerkt wordt met onze talenten. ONS Boso Sneek zet hiermee vol in op ontwikkeling van talentvolle jonge spelers. Daarnaast zal Schrijver als Hoofd Scouting gaan functioneren.

 

En ‘last but not least’ wordt er zaterdag a.s. ook een nieuwe sponsorovereenkomst met Boso getekend. De afgelopen seizoenen was Boso de hoofdsponsor van onze vereniging, en daar zijn wij dhr. V.d. Krieke erg dankbaar voor. Mede door zijn financiële impuls is ONS Boso Sneek 1 kunnen uitgroeien tot een stabiele factor in de landelijke 3e divisie. Wij zijn dan ook erg blij dat we met Boso een nieuwe verbintenis aan kunnen gaan als sub-sponsor voor een periode van 3 jaar.

Boso-logo_met-slogan_lr

Delen