Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Meidenvoetbal MO13 & MO15

Elke zaterdag na de wedstrijd schrijf ik een verslag van de wedstrijd, deze plaats ik op Facebook en op onze website. Nu even geen verslag maar een oproep.

ONS was één van de eerste verenigingen in Sneek met een geweldige groep meiden wat elke zaterdag voetbalde. Zo’n twintig jaar geleden mocht ik deze meiden trainen en begeleiden, zo lang al geleden? Tjonge we worden ouder. Nu al die jaren later ben ik vader van twee meiden en beide voetballen of hebben gevoetbald en uiteraard ook bij ONS Sneek. Helaas is het animo voor meidenvoetbal bij onze vereniging wel wat terug gelopen.

Ondanks de grote successen wat het Nederlandse damesvoetbal heeft krijgen we met onze meiden in het Oranje met moeite wekelijks een team binnen de lijnen. Onze meiden onder 13 en 15 wisselen wat af de laatste weken dit om er voor te kunnen zorgen dat we allemaal onze wedstrijden kunnen voetballen. Helaas lukt het niet altijd , net zoals nu komende zaterdag. We spelen praktisch tegelijk en of overlappen te veel om speelsters uit te kunnen wisselen. Waardoor het deze keer voor de meiden van onder 13 een “vrij weekend” wordt.

Nu hoor je mij niet klagen hoor! Maar het is wel vervelend voor die meiden, die hebben zoveel plezier met elkaar. Elke training zijn ze aanwezig en ook op de zaterdagen straalt het enthousiasme er van af of we nu winnen of verliezen! Het is gewoon een pracht stel meiden. Alleen wat zou het leuk zijn om er nog een aantal van die meiden erbij te krijgen. Dit geldt niet alleen voor ons team maar ook voor de groep meiden van onder de 15.

Dus… ben jij, heb jij, ken jij nog leuke meiden die ook in het Oranje willen voetballen? Kom dan eens langs bij ons op de training ( maandag en woensdag 18.30-19.30uur) je kan natuurlijk ook eens een wedstrijd komen bekijken.

Voor vragen kun je ook altijd een mail sturen:  edwinvdmeer@onssneek.nl

Edwin van der Meer

trainer MO13-01

Delen