Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuwe Trainer ONS Boso Sneek VR1.

Mark Postma nieuwe trainer ONS Sneek Vr1

De 31 jarige Mark Postma uit Sneek wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van het vlaggenschip van de vrouwenafdeling van ONS Sneek, Vr1. De club ziet in Mark Postma een goede opvolger van de aan het eind van dit seizoen afscheid nemende trainer Rudy Mann. Mark Postma heeft in zijn actieve voetballoopbaan gevoetbald bij SDS. Door studie is hij gestopt als actief speler. Mark Postma is parttime docent aan bij de NHL in leiderschapvaardigheden. Daarnaast eigenaar van het bedrijf “We are one”. Vanuit die hoedanigheid is Mark Postma als persoonlijk- /teamcoach in bezit van tools voor de verdere ontwikkeling van het team en de vrouwenafdeling. Wij wensen Mark Postma veel succes als trainer van ONS Sneek Vr1 in het nieuwe seizoen 2017 – 2018.

ONS Sneek vrouwen wil een trede zijn in de vrouwenvoetbalpiramide voor speelsters uit Sneek en omstreken die zich verder willen ontwikkelen. ONS Sneek heeft als doel dat elke speelster als individu op een zo hoog mogelijk niveau moet kunnen voetballen. Met een Vr 1 op 1ste klas niveau, Vr  2 op 4de klas niveau en in een samenwerkingsvorm met SWZ Sneek een Vr3 team op 5de klas niveau wil de club zich verder door ontwikkelen in het vrouwenvoetbal. Plezier hebben en het maximaal haalbare niveau halen uit elk speelster als individu zijn hierin twee belangrijke items voor de club. ONS Sneek wil de mooiste en beste club zijn van Friesland. Dat geldt zeker ook voor onze vrouwenafdeling. Voor verdere informatie zie onze website www.onsbososneek.nl .

Wij danken trainer Rudy Mann voor zijn inzet en dat hij dit seizoen hopelijk voor het 4de jaar lijfsbehoud in de 1ste klasse (4de niveau van het vrouwenvoetbal) kan bewerkstelligen. Wij wensen hem veel succes in zijn vaste werkomgeving en danken hem voor de 4 seizoenen inzet.

Bestuur ONS Boso Sneek

 

 

 

Delen