Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Onthutsend zwak ONS Futsal heren team in gevarenzone terecht

Na weken zonder wedstrijd en na de vreemde sinterklaas avond mochten wij weer eens aantreden. Sinterklaas viel deels in het water omdat onze zeer gewaardeerde lijder Wytse vlak voor het spektakel een ongeluk had gekregen. Zonder te veel in detail te treden, met het ook op de verscherpte privacy wet, Wytse ligt in het ziekenhuis met een ‘kapotte knie’. Vanaf deze plaats nogmaals veel sterkte met het herstel gewenst!

Dan de wedstrijd, we zouden voor Wytse toch wel een overwinning uit het vuur kunnen slepen? We mochten aantreden tegen black boys 2. Een verzameling voetballers die van oorsprong uit Nijland komen. De 8 broers van Hoekstra en een paar gekke neefjes. Geen onbekenden voor ons, leuk om ze weer eens te treffen.

Maar we zouden die gasten toch wel even bij de strot pakken? Niets was minder waar. Het leek helemaal nergens op, alsof we voor het eerst samen op t veld stonden. Ok, we kwamen toch nog 3-1 voor te staan. Maar toen trad t verval in.

Rammelton had 2 succesvolle samba acties, maar de daarop verkregen veren kriebelden zo lekker dat hij dacht dat hij het de rest van de avond wel alleen af kon.
Fredje bewoog zo snel over t veld als een stoomlocomotief met 88 wagons die op gang moest komen.. in zijn achteruit.
Schapel had vanwege het vroege tijdstip het avondeten overgeslagen. Zelden iemand zo vaak zien happen.
De Buffel denkt dat voetbal alleen nog maar met de hak gespeeld wordt. Gelukkig wordt er niet gefilmd, want de term ‘kut-hakjes’ zou zo een nieuwe social media hype kunnen worden.
Chris kritiek staat het liefst 10 meter achter zijn defensie. Voelt ie zich lekker bij. Maar in de zaal sta je dan buiten de lijnen..
Zelfs de nestor, beste speler, Knip heeft het niet en kan de ploeg (nog) niet bij de hand nemen.
Els vond dat hij dan wel de man of the match was.. Maar als je er 8 uit het netje hebt moeten halen, zou ik dat niet durven vragen.
Dan toch een lichtpuntje, aanvoerder Vis maakte zijn 1e van het seizoen! Weliswaar aan de verkeerde kant van het veld, maar het gevoel van scoren is er weer!
En waar was Puis dan? Denkt de trouwe lezer, nou hij denkt dat ie niet-spelend lid is geworden.

We hebben nu 3 weken winterstop.
Komende tijd gaan we eerst even oefenen op het DEL toernooi en het OFK, wellicht dat we daar iets van op steken. Gelukkig zijn we naar de 11e plaats gezakt op de ranglijst en spelen we na de winterstop tegen ploegen uit het linkerrijtje, wellicht dat dat ons kan motiveren tot grootse daden.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Delen