Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal 4e voorronde seizoen 2018-2019

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

Alweer de 4de voorronde van de H.J. Drost Penalty bokaal. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. Op zaterdag 3 november zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd. Zij voetballen in de JO11-1, Kevin Meijer is hun trainer en leider samen met Frans Flisijn.

Jesse Graafsma

Jesse

is 10 jaar en jarig op 12 september. De ouders van Jesse zijn vader Benny en moeder Elly. Verder heeft Jesse een broer: Stijn. Jesse zit op de Simon Havingaschool in groep 6, zijn meester is Pieter Reinsma en woensdag Wibrand Koster. Jesse voetbalt alweer voor het vijfde jaar bij ONS Sneek, omdat hij het een heel leuke club vindt. Jesse vindt alles leuk aan voetbal en heeft daarin veel plezier. Hij speelt achterin, de verdediging, en daar speelt hij ook het liefst. Hij is dan ook goed in verdedigen, maar wil nog beter worden in de bal afpakken en daar dan ook op trainen.  Op de training doet hij het liefst een 6 tegen 6 partijtje. Denzel Prijor is Jesse zijn favoriete speler van het eerste van ONS Sneek en met Denzel Prijor zou hij ook het liefst op de foto willen. Barcelona is Jesse zijn favoriete voetbalclub en daaruit is Lionel Messi zijn favoriete speler samen met Paul Drogba. Wat Jesse later wil worden weet hij nu nog niet. Hij eet het liefst pannenkoeken en absoluut geen broccoli en champignons. Op TV / YouTube kijkt hij graag naar Royalistig. En op de radio luistert Jesse graag naar Top 40 muziek. Andere hobby’s van Jesse naast voetbal zijn Fortnite en muziek en soms gaat Jesse naar freerunning. Jesse hoopt 3 penalty’s te gaan scoren.

Xenne Koehoorn

Xenne

is 10 jaar en is 6 februari weer jarig. De vader van Xenne heet Klaas Koehoorn en zijn moeder heet Clara Koenen en zijn broer: Justin Koehoorn. Xenne zit in groep 7 van CBS de Vuurvlinder bij juf Mirjam en juf Sita. Dit is Xenne zijn eerste seizoen bij ONS Sneek. Hij is op zijn 6e begonnen bij SWZ en nu bij ONS omdat hij beter wilde leren voetballen. Wat het leuke is aan het voetballen weet Zenne eigenlijk niet (alles dus). In het JO11-1 team speelt Xenne op zijn favoriete positie: LM. Hij is al goed in dribbelen, alleen wil hij fysiek sterker worden en daarop trainen. Het liefst doet Xenne een partijtje op de training. Bij het eerste van ONS Sneek is Martijn Barto de favoriete speler van Xenne en wil dan ook graag een keer met hem op de foto. Later wil Xenne profvoetballer worden. Het liefst eet hij spaghetti en niet zuurkool. Hij kijkt op tv graag naar GoedeTijdenSlechteTijden. En verder houdt hij van Hardcore muziek. Andere sporten en hobby’s naast voetbal heeft Xenne niet. Hij gaat deze middag voor 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} – allemaal raak…

Ryan Neuman

Ryan

is ook 10 jaar en is twee weken jonger dan Xenne en dus 20 februari 2019 jarig.  Fabian en Eveline zijn de ouders van Ryan. Nikita is zijn zusje en zijn broertje heer Mitchell. Ryan zit op de Bonifatius school bij de juffen Joke en Nadja. Ryan voetbalt al 3 jaar bij ONS Sneek omdat zijn buurman hem destijds mee nam. Ook Ryan vindt alles leuk aan voetbal maar vooral spelen in de spitspositie. Daarom is Ryan ook de spits van het JO11-1 team. Hij is al goed in ‘trucjes’ maar wil daar nog veel meer op gaan trainen. Het liefst doet Ryan een partijtje op de training. Curty Gonzalez is Ryan zijn favoriete speler van het eerste. En hij wil wel met iedereen van het eerste op de foto. Ronaldo en Messi zijn de favoriete voetballers van Ryan en Real Madrid is zijn favoriete club. Ryan wil graag profvoetballer worden; zeker geen kok. Ryan eet het liefst spaghetti en zeker geen spruitjes. Op tv-kijkt hij graag naar Nickelodeon en zijn favoriete muzieknummer is Verleden tijd van Abel. Zijn grootste hobby is voetbal en niets anders. Hoeveel penalty’s Ryan gaat scoren weet hij niet…..(we zien het wel).

Jesper van der Sluis

Jesper

is 10 jaar en geboren op 13-04-2008. De ouders van Jesper zijn Pascal en Henny en Rianne is Jesper zijn zusje. Hij zit op It Harspit in Oppenhuizen in groep 7 bij juf Hiltsje en meester Booy. Dit is het eerste seizoen dat Jesper bij ONS Sneek voetbalt, hiervoor speelde hij bij SWZ maar daar was de sfeer heel anders, minder serieus met trainen enzo. Jesper vindt voetbal leuk, het samen spelen, het gezamenlijk strijden voor de winst en natuurlijk doelpunten maken én belangrijke onderscheppingen doen om uitbraken te stoppen. In het JO11-1 team heeft iedereen nog niet helemaal een vaste plaats, maar het liefst speelt Jesper op rechts midden of rechtsvoor. Jesper is goed in slim lopen, overzicht houden en op de positie zijn waar de bal valt en waar kansen op goals ontstaan. Het terug verdedigen en fysiek sterker worden zijn punten waar hij op de training meer aandacht aan wil geven. Op de training doet hij graag de ‘loopladders’. Kevin Meijer is zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek en met Kevin wil Jesper dan ook wel op de foto. Feyenoord is zijn favoriete betaalde voetbalclub en daaruit is Jens Toornstra, Jesper zijn favoriete voetballer. Jesper wil later ‘Rijk worden en zeker niet arm’. Het liefst eet hij pizza, stoofpeertjes vindt hij niet superlekker. Op TV kijkt Jesper graag naar Zappsport en Zapp live. En hij houdt van rockmuziek. Hobby’s van Jesper zijn gamen, spelen met vrienden en voetballen.  Jesper gaat voor 4 rake penalty’s

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

Uitslag 3de voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019:          zaterdag 20 oktober 2018:

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen ODIN ‘59 waren er spelers uit de E pupillen JO10-3 uitgenodigd.

pb foto (1)

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):  Hugo VeenstraRoan Bakker, keeper Justin van der Dam, Everon Bolem en Theo Siede de Vries.

Na 6 goed genomen penalty’s was het uiteindelijk de pupil van week deze middag, Hugo Veenstra die 4x scoorde en als winnaar doorgaat naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen