Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty Bokaal

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2016-2017,

 

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Boso Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

 

De deelnemers op zaterdag 28 januari 2017 stellen zich aan u voor:

 mitch_HJDPB_280117_1

Mitch Leemker – is 10 jaar en is jarig op 26 juni. Mitch is de zoon van George Leemker en Liza Lammertsma en zit op de Juliana School in groep 7 bij de juf
Mieke en juf Inge. Mitch zit in het JO11-4 team en heeft training van Marcel en Kevin Meijer. Annemiek en Harm en de moeder van Mitch (een beetje) geven leiding aan het team. Mitch speelt nu rechtsachter/half- of rechtsvoor. Specialiteit van Mitch is zijn snelheid, op techniek wil (moet) hij meer gaan trainen.

Op de training doet hij het liefst een partijtje maar ook lekker stoeien met vriendjes. Harvey de Boer was Mitch zijn favoriete speler bij ONS Boso maar ja die speelt niet meer bij ONS Boso Sneek maar bij de Flevo Boys 1. Messi en Zlatan Ibrahimovic zijn de favoriete spelers van Mitch en Ajax is zijn favoriete betaalde club. Later wil Mitch techneut of wielrenner worden, hij eet graag pizza (geen champignons). Mitch kijk graag naar Galileo op TV en luistert verder naar junk, rap house en funk muziek. Naast voetbal doet Mitch ook aan mountainbiken. Hij denkt dat ONS Boso Sneek met 2-1 gaat winnen deze zaterdag van VVOG. Verder gaat Mitch voor minstens 3 rake penalty’s

yoran_daniel__HJDPB_280117_4

 

Yoran Daniël Hoekstra is 9 jaar en wordt 10 augustus een 10-er. Yoran heeft één broertje van 7 – Arlon Noah Hoekstra. Yoran zit in groep 6 van de
Julianaschool bij juf Meta en juf Inga. Dit is Yoran zijn derde jaar bij ONS en bij ONS omdat Yoran zijn beste vriend ook bij ONS zat. En voetbal, omdat Yoran het een leuke sport vindt. Hij speelt in E4 (JO11-4) en heeft verschillende trainers maar 1 leider en dat is Annemieke ten Brink. Yoran speelt op de links voor positie, dit vindt hij ook de leukste positie om te spelen want Yoran kan heel HARD rennen. Alleen trucjes toepassen wil hij graag nog meer op trainen. Maar op de training vindt hij het ook leuk om iets nieuws te leren. Spits Yume Ramos is Yoran zijn favoriete speler bij ONS Boso Sneek en Christiano Ronaldo is dat in het betaalde voetbal. Hier zijn Real Madrid en SC Heerenveen zijn favoriete voetbalclubs. Yoran wil later graag dokter worden, in ieder geval geen stratenmaker. Hij eet het liefst een frikandel met pindasaus, fruit eten doet hij niet zo graag. Yoran kijkt ALLES van Nickelodeon en is daarom zijn favoriete Tv-programma. Wham met het nummer Last Christmas is zijn favoriete muzieknummer. Naast voetbal zit Yoran ook nog op trompetles en hij houdt verder van lezen en spelletjes doen op zijn iPad. Hij denkt 3 penalty’s raak te schieten.

 norah_HJDPB_280117_2

Norah ten Brink – zij is 9 jaar en geboren op 29-08-2007. Haar vader is Harm, moeder Annemieke en ze heeft 2 zusjes: Rosalie en Lisa. Norah zit op de CBS
de Vuurvlinder in groep 6 bij juf Sjoukje. Norah voetbalt al 3 jaar bij ONS, en bij ONS omdat haar moeder dit heeft uitgekozen. Het leuke aan voetbal is het spelen van wedstrijden en dat ze in een team met jongens speelt. Ze speelt in het JO11-4 team en heeft meerdere trainers, moeder Annemieke is de leider van het team. Norah speelt meestal rechtsachter, dit is ook haar lievelingspositie. Ze kan net als Yoran heel HARD rennen en daardoor de tegenstander goed storen. Op de training doet Norah graag een partijtje maar wil op de training haar techniek verbeteren. Een echte favoriete speler bij het eerste van ONS heeft ze niet; vorig jaar was ze ‘pupil van de week’ en toen waren de spelers allemaal heel aardig voor haar. Norah haar favoriete speler in het betaalde voetbal is Arjen Robben en SC Heerenveen is haar favoriete club. Later wil ze graag kapster worden maar zeker geen schoonmaakster. Het liefst eet ze taco’s en verder lust ze alles. Nu kijkt Norah graag ‘Weet ik veel’ van Linda de Mol en luistert ze graag naar muziek van Taylor Swift.  Verder doet ze nog aan turnen en is Norah het liefst creatief bezig of aan het tekenen. Ze hoopt ook 3 penalty’s te scoren.

 

tim_HJDPB_280117_3Tim de Vries – is 9 jaar en op 23 februari wordt hij een 10-er. De ouders van Tim zijn Errit en Nicole en zijn zus heet Tess. Ook Tim zit op de CBS de Vuurvlinder in groep 6B bij juf Trienke en juf Annie. Hij voetbalt al weer 4 jaar bij ONS en vindt de wedstrijden en onderlinge partijtjes het leukste aan voetbal. Tim speelt ook in het JO11-4 team en heeft de meerder trainers: Marcel, Joep en Stefan, leider is Annemieke ten Brink. Tim speelt op de rechts voor positie en is goed in “- de schaar, -de dubbele schaar en heeft hij -een hard schot”. Hij wil graag trainen op de ZIDANE” maar doet het liefst een partijtje op de training. Tim zijn favoriete speler bij ONS Boso Sneek is Danny Kampstra en in het betaalde voetbal is dat Sam Larsson. SC Heerenveen is zijn favoriete voetbalclub. Later wil Tim graag prof-voetballer worden of kok, zeker geen tandarts. Tim eet het liefst boerenkool met worst, hij houdt absoluut niet van paprika. Checkpoint is Tim zijn favoriete Tv-programma en zijn favoriete muzieknummer is Tsunami van DVBBS & Borgeous. Verder doet Tim graag het kaartspel ‘Kingen’ (eigenlijk hartenjagen) en hij mag graag tv-kijken. Tim denkt 4 penalty te gaan scoren…..

 

 

 

Uitslagen H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2016-2017

 

Zaterdag 10 december 2016.:foto 1

In de rust van de wedstrijd ONS Boso Sneek tegen Volendam waren er 5 jongens uit de E pupillen JO11-3 die streden om één plekje in de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal. Dit waren (zie foto 1 v.l.n.r.):  Jayden-Neymar Hidalgo, Devin-Ronaldo van der Meer, Nils-Messi van Delden, keeper Volken, Eise-Suarez Lukkien en Jordy-Griesman Vermaning. Op keeper Volken Huisman was het Devin-Ronaldo van der Meer die met 4 uit 5 penalty’s deze ‘professionele 2.0’ voorronde op zijn naam schreef en door gaat naar de halve finale later in dit seizoen.

 

 

Zaterdag 14 januari 2017foto_HJDPB_December_2016:

In de rust van de wedstrijd ONS Boso Sneek tegen Quick Boys waren er 4 meiden uitgenodigd. Zij, (zie foto 2 v.l.n.r.): Esther Visser, Thyrsa Groenia, keeper Bas, Thirza van der Veer en Isis van der Meer  moesten deze middag de penalty’s nemen op niemand minder dan de 1e keeper van ONS Boso Sneek 1 : Bas van Wegen.  De meiden hadden het hier moeilijk mee maar misschien ging de wind en een sneeuwbui hen helpen. Na 24 penalty’s moesten er nog 2 extra rondes volgen waarna uiteindelijk Thyrsa Groenia winnaar werd deze middag. Zij gaat door naar de halve finale later in dit seizoen om de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2016-2017.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen