Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal seizoen 2017-2018

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2017-2018,

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers op vrijdagavond 30 maart zijn de onderstaande jongens uit de JO11:

tim (2)

Tim Klein Wassink – is 10 jaar, geboren op 1 juni 2007. De ouders van Tim zijn papa Rudolf en mama Thea en verder heeft Tim een broer: Erik en zus: Maaike. Tim zit op de Zwetteschool in groep 7 bij de juf Marleen. Tim voetbalt al vanaf zijn vierde bij ONS Sneek. Logies want zijn vader en moeder, broer en zus voetballen ook bij ONS Sneek. Een Topclub. Tim zit in het JO11-1 team waar Kevin Meijer de trainer is en waar papa Rudolf en Melis Bergsma de leiders zijn. Het leuke aan voetbal vindt Tim het winnen en scoren. Tim speelt in de spits en kan ook goed verdedigen. Rustiger aan de bal zijn is een verbeterpunt voor hem. Op de training doet Tim het liefst een partijtje. Bij het eerste van ONS is Yumé Ramos zijn favoriete speler en hij zou ook met hem op de foto willen. Sc Heerenveen is Tim zijn favoriete betaalde club en Larson is zijn favoriete voetballer. Later wil Tim graag profvoetballer worden en absoluut geen dokter. Tim eet het liefst wortels en van spruitjes houdt hij niet. Op TV kijkt Tim graag naar Studio Sport en hij heeft geen favoriete muziek. Andere hobby’s van Tim zijn gamen en buiten spelen. Tim gaat voor 4 rake penalty’s.

 eise

Eise Lukkien  is 10 jaar en is jarig op 16 april. De ouders van Eise zijn vader Ralf en moeder Astrid verder heeft Eise 1 zus: Eva en 1 zusje: Renske. Eise zit in groep 7b van Cbs De Vuurvlinder bij juf Mirjam en juf Bianca. Dit is alweer Eise zijn vijfde jaar dat hij voetbalt bij ONS Sneek want het is een goede club, het is heel dicht bij en mijn vrienden voetballen bij ONS. Het leuke aan voetbal vindt Eise de wedstrijden en de trucjes die je kunt doen + verdedigen. Eise voetbalt in het JO11-2 team waar Anco Uil de trainer is en waar vader Ralf met Johan van Delden de leiders zijn. Eise speelt meestal in de verdediging maar het liefst staat hij op de midden-midden en in de verdediging. Hij is goed in ‘afpakken en snel omgaan met de bal’ en wil graag trainen op mooie acties maken. Het liefst doet Eise een partijtje of de sloot op de training. Curty Gonzales is Eise zijn favoriete speler bij ONS Sneek 1. Met Curty Gonzales wil hij dan ook graag een keer op de foto. Barcelona is zijn favoriete club en daaruit is Messi zijn favoriete speler. Eise wil later piloot worden en absoluut geen baas van een school. Hij eet het liefst Burrito’s en zeker geen zuurkool. Eise kijkt op TV graag naar de Luizenmoeder en luistert graag naar jazzmuziek. Naast voetbal bespeelt Eise een saxofoon, verder leest hij graag. Eise gaat zeker voor 3 rake penalty’s deze vrijdagavond.

pieter

Pieter Engbers is 10 jaar en weer jarig op 18 september a.s. Pieter is zoon van Wouter Engbers en Loes van Dalen.  Pieter zit op de OBS Piet Mondriaan (Abcoude) in groep 7, maar vanaf september 2019 in Sneek naar de middelbare school. Dit is Pieter zijn 2e seizoen bij ONS Sneek. Bij ONS Sneek omdat hij ONS al kende van de keeperstraining op vrijdagavond. Het keepen vindt Pieter dan het leukste aan het voetbalspelletje en is de keeper (met vol overtuiging) van het team JO11-1. Van dit team is Kevin Meijer de trainer en zijn Rudolf Klein Wassink en Melis Bergsma de leiders. Pieter is goed in keepertechniek – bijv. duiken, insnijden, klemmen -. Hij moet/wil graag meer trainen op hoge ballen (al moet hij nog even iets groter worden) en op wedstrijdsituaties (1 op 1). Keeperstraining doet Pieter daarom het liefst. Hij zit al 3 1/2 jaar op de Keepersacademy van Sierd van der Berg met Eise Piter Douna. De favoriete speler van Pieter bij ONS Sneek 1 is Eise Pieter, volgend jaar ook Kevin Meijer. Met Eise Piter wil Pieter wel op de foto. De favoriete club van Pieter is Ajax en daaruit is Lasse Schöne zijn favoriete speler. Later wil Pieter graag profkeeper worden, hij lust graag pasta en pizza; hij eet nooit friet. Op TV kijkt Pieter graag naar The Thundermans op Nickelodeon. En hij luistert graag naar Disstracks. Hobby’s van Pieter zijn: schaatsen (winter) en tennissen (zomer); minecraft, voetbal en racen op de Xbox. Hij hoopt natuurlijk dat hij meeste penalty’s gaat scoren, maar ja, Pieter is beter in stoppen ☺.

 

Uitslag 7-de voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2017-2018:                  Zaterdag 10 maart 2018:

 

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen DOVO waren er spelers uit de E pupillen JO11-2+3 uitgenodigd.

PB foto

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):  Xavi van Geerenstein, Tim de Vries,  Sem Lips en Joshua Ouwehand met tussenin keeper Volken Huisman.

Na 6 genomen penalty’s was het uiteindelijk Tim de Vries die als winnaar doorgaat  naar de volgende ronde van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

 

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen