Zakelijk

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Activiteiten

De Business Club organiseert elk seizoen diverse activiteiten om het onderlinge netwerk te versterken. Alle leden van de Business Club zijn hier van harte welkom en uiteraard maken we gebruik van de gelegenheid om potentiele sponsoren aan te laten haken en te enthousiasmeren voor een vorm van sponsoring van onze vereniging. 

Tijdens deze bijeenkomsten gaat het uiteraard om een informeel samenkomen om elkaar beter te leren kennen, kennis onderling uit te wisselen, vraagstukken met elkaar te delen en om zaken met elkaar te kunnen doen. Daarnaast proberen we als Business Club een aantal keer per jaar deze bijeenkomsten te voorzien van een ‘extraatje’ om zo ook inhoudelijk wat op te kunnen steken. Zo willen we door middel van bedrijfsbezoeken een kijkje achter de schermen geven bij onze leden en proberen we inspirerende sprekers te koppelen aan bijeenkomsten die herkenbare business cases onder de loep nemen. Kortom: voor alle sponsoren (groot en klein) valt er iets te brengen, te halen en te delen. We versterken elkaar, kunnen elkaar helpen en we ondersteunen de gehele vereniging!

We zullen elkaar gedurende het seizoen op verschillende momenten ontmoeten:

Natuurlijk kunnen we elkaar treffen bij alle thuiswedstrijden (normaliter om de zaterdag op het Zuidersportpark om 15.00 uur) in onze prachtige Business Club waar we onder het genot van een hapje en drankje ons eerste elftal kunnen aanschouwen. Een aantal van deze wedstrijden willen starten met een culinaire verrassing.

Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een uitje naar een bijzondere locatie waar we geïnspireerd zullen raken, een activiteit zullen bijwonen en nooit met lege handen huiswaarts zullen keren. 

Verder gaan we elkaar zeker tegenkomen op de jaarlijkse veiling in ons clubhuis. Deze veiling starten we altijd met een apart samenkomen vooraf met al onze sponsoren. Vervolgens zullen we ons verenigen in het clubhuis om daar tijdens de veiling mede een ‘schwung’ te geven. De opbrengst van deze veiling gaat deels naar de vereniging en deels naar een goed doel!

Minimaal twee keer per jaar willen we een bedrijfsbezoek organiseren bij één van onze leden van de Business Club. Tijdens deze bijeenkomsten mogen we een kijkje nemen in de ‘keuken’ van een sponsor en leren we de betreffende ondernemer, en zijn/haar organisatie, op een andere manier kennen.