Cultuur

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Kernwaarden

ONS Sneek heeft vijf kernwaarden die zichtbaar zijn in alles wat wij doen en die breed gedragen zijn binnen de vereniging.

Plezier

Plezier en passie voor de voetbalsport zijn leidend in alles wat wij doen. Wij creëren plezier door spelers, trainers en vrijwilligers binnen de organisatie autonomie te geven, door te werken aan goede relaties en door iedereen op hun eigen niveau en op basis van eigen behoeften patroon te laten spelen en/of werken bij ONS Sneek.

Ambitieus en transparant

Wij zijn ambitieus en transparant in alles wat we doen. We zijn vooruitstrevend en zijn altijd op zoek naar verbeteringsmogelijkheden.

Ontwikkeling & Groei

Iedere speler, trainer en vrijwilliger moet zich kunnen ontwikkelen op zijn/haar niveau. Het gaat niet om wat je kunt, maar dat je de ruimte en de faciliteiten krijgt om je te ontwikkelen.

Verantwoordelijkheid

Spelers, trainers en vrijwilligers bij ONS Sneek krijgen veel verantwoordelijkheid en de ruimte, binnen de beleidskaders, hier zelf invulling aan te geven.

Inclusiviteit

Voetbal bij ONS Sneek staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of seksuele voorkeur. ONS Sneek is een inclusieve voetbalclub waar iedereen, met respect voor elkaar, binnen en buiten het veld, veilig kan sporten en zich geaccepteerd voelt.