ONS Sneek

Fysio Actief

Sportspreekuur Fysio-Actief

Heb je last van een blessure? Of heb je sportmedische vragen of wil je trainingstips?  Met al je vragen kan je terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je kunt zo binnenlopen. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt in het spreekuur? Bel dan vooraf naar 0515-434355 om te laten weten dat je langskomt. 

Wanneer: maandag van 17.15 – 18.15 uur, dinsdag 19.15 – 20.00 uur & donderdag 18:30 – 19.00 uur (1e elftal van 19.00-20.00 uur) m.u.v. vakanties en de zomer/winterstop
Waar: in de dependance van Fysio-Actief bij ONS Sneek 
Kosten: het sportspreekuur is gratis

Het spreekuur
Doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur normaliter niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten. Als het niet mogelijk is om af te spreken op de club, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief via bovenstaand telefoonnummer en vragen om een afspraak bij Janine Reekers of Heline Koning. Als je nog geen 18 bent moet je eerst toestemming vragen aan je ouders.
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgafspraken (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining)  zullen wel in rekening worden gebracht. Indien je aanvullend bent verzekerd, wordt dit vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie over het sportspreekuur op  https://www.fysio-actief.nl/sportverenigingen/ 

De fysiotherapeut
Janine en Heline  zijn (sport)fysiotherapeuten bij Fysio Actief. Zij hebben zich gespecialiseerd in o.a. stabiliteitstraining, blessurepreventie en actieve revalidatie in de zaal en op het veld.

De kenmerken van Fysio-Actief
• Actieve aanpak met persoonlijke begeleiding o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.
• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
• Duurzame oplossing voor je klachten.
• Snelle service.

De fysiotherapeuten zullen altijd als doel hebben om de speler(s) zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen. 

Contact

Fysio-Actief Sneek
Kleinzand 147-149
tel. 0515-434355

info@fysio-actief.nl www.fysio-actief.nl