ONS Sneek

4 Mijl van Sneek

Jeugd Sponsor Actie Loop O.N.S. vooruit

Op zondag 26 mei gaan alle jeugdleden én de selectiespelers van O.N.S. 1 meedoen aan de de 4-Mijl van Sneek. Zij doen dit om een mooi geldbedrag op te halen voor de club én voor Stichting Samen voor alle Kinderen. Met elkaar Samen Vitaal Vooruit! Letterlijk en figuurlijk!

Iedereen doet mee en haal met je team zoveel mogelijk geld op. Er zijn hele mooie prijzen te winnen zoals met je team naar de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Canada. Of wat denk je van met je hele team naar de Efteling!

Arnoud Koster, trainer van het eerste elftal van O.N.S., legt het uit:

 

Op de flyer staat alle informatie.

Ieder team heeft van zijn leider een flyer meegekregen met de juiste QR-codes. Gebruik die om je favoriete speler, speelster en team te ondersteunen.

ZAKELIJK BIJDRAGEN ?

Je kunt ook met je bedrijf financieel bijdragen aan deze actie. We hebben speciaal voor jouw bedrijf 3 interessante 4-Mijl-sponsorpakketten samengesteld: Goud, Zilver en Brons. Ondersteun de jeugdopleiding van O.N.S. eenmalig en maak een keuze uit deze 3 pakketten.

Maar we zijn ook erg geholpen als jouw bedrijf prijzen ter beschikking wil stellen. Want je weet: hoe meer prijzen, hoe meer kinderen er mee doen en hoe meer geld de actie oplevert.

 

Bekijk hieronder de inhoud van de 3 sponsorpakketten en maak je keuze door de betreffende QR-code te scannen. Wij nemen daarna contact met je op om de vervolgafspraken te maken.

Prijs ter beschikking stellen? Stuur dan een e-mail naar mail@johanvandelden.nl en wij nemen direct contact met je op.